tiistai 7. lokakuuta 2014

Digimaaseutu ja ympäristökasvatus eli tervetuloa!

Syksy on käynnistynyt sen verran vauhdilla ettei meinaa blogia ehtiä päivittää. Ensi maanantaina on käsillä syksyn suunnittelupaja, jossa keskitytään avoimeen karttapohjaiseen tietoon, oppimispolkuihin ja lisättyyn todellisuuteen. Tilaisuus järjestetään osana avoimen tiedon kuntakiertuetta, ja sitä on järjestämässä myös Ruraliainstituutti.

13.10. klo 13.30 - 16.00 Mikkeli (MAMK)
Suunnittelupaja: Digimaaseutu ja ympäristökasvatus 

Kiinnostavatko digitaaliset luontopolut sekä tiedon tuottaminen ja sisällön elävöittäminen karttapohjalle? Haluaisitko kuulla miten erilaiset toimijat ovat elävöittäneet nettikarttoja osana omaa toimintaansa? Entä voisiko geokätköily tarjota Etelä-Savolle enemmän?

Suunnittelupajassa kuulemme alustuksia ja pohdimme yhdessä, miten Etelä-Savossa voisi pysyä kehityksen kelkassa. Suunnitteilla on myös kurssi, jonka tarkoituksena on oppia yhdessä asiantuntijoiden avustuksella miten hyödyntää avoimia karttoja opetuksen ja muun toiminnan osana. Aiheesta orastavasti kiinnostuneita tahoja toivotaan mukaan avoimen datan kuntakiertueen osana järjestettävään tilaisuuteen. Hanke voi korvata pidempimatkalaisten osallistumiskuluja. 

Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti