torstai 5. helmikuuta 2015

Työn ohessa ympäristökasvattajaksi!

20141004_152153.jpgTarvitsetko taustatietoa ja näkemystä ympäristökasvatustyöhön? Haluatko työkaluja uuden opetussuunnitelman tai varhaiskasvatussuunnitelman toteuttamiseen ja käytännön menetelmiä kestävän kehityksen edistämiseen?

Intoa, ideoita ja ymmärrystä saat tulemalla opiskelemaan ympäristökasvattajaksi Mikkeliin.  Suomen ympäristöopisto Syklin järjestämä ympäristökasvattajan koulutusohjelma tähtää ympäristöalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen.

Työn ohessa tapahtuva koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Koulutuksen laajuus on 56 opintoviikkoa. Siihen sisältyy 15 lähipäivää, verkko-opiskelua ja työssä oppimista.

Opiskelu nivoutuu kiinteästi omaan työhön ja sen kehittämiseen.  Koulutuksen aikana laaditaan mm. ympäristökasvatussuunnitelma ja kestävän kehityksen ohjelma. Koulutus soveltuu hyvin myös tilanteisiin, joissa työpaikan ohjelmia ja suunnitelmia päivitetään.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä

Ilmoittautuneet kutsutaan vielä erikseen orientaatiopäivään, joka on Mikkelissä 26.3.2015 (klo 12 alkaen). Lisätietoja ymka@sykli.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti