perjantai 30. lokakuuta 2015

Viikon kartta


Kävin juttelemassa hankkeesta yhden luokan kanssa viikon alkupuolella. Samalla olen valmistellut hankkeen työpajoihin osallistuville ennakkotehtäviä ensimmäistä yhteistä tapaamista varten. Ohjeet tehtäviä varten tulevat blogiin myöhemmin.

Olen kaivanut esiin kaikki kolme koskaan tekemääni googlekarttaa ja lopulta tehnyt yhden uuden. Vähän useammin kuin kerran tai kaksi on tullut mieleen, että onhan se aika hassua että minulle tästä maksetaan. Mutta tämä on hauskaa!

Viikon vuorottaisen tuskan ja innon kruunasi tällä erää perjantaipalaveri hankkeen asiantuntijakouluttaja Antti Poikolan kanssa. Sanojen "no ootko kokeillut vaan lisätä siihen päätteeksi piste koo äm äl" jälkeen sain taiottua esiin muillekin jaettavissa olevan kartan. Vastaava kuvakartta tehdään sitten maanantaina Kalevankankaan koululla oppilaiden kanssa, ja myöhemmin saamme aikaan hienon luontopolun vähän pienempienkin oppilaiden käyttöön.

Tarkoitus on, että tämän blogin kautta voimme osallisten kanssa jakaa oppimaamme. Yritän itse parhaani mukaan pienentää kynnystä kysyä, jakaa ja iloita pienistä oppimisaskelista, joten tietenkin jaan tämän järisyttävän hienon kuvakarttani koko maailmalle tässä ja nyt. Hyvää viikonloppua! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti