torstai 24. maaliskuuta 2016

Viimeisen työpajan tunnelmaa


Hankkeen viimeinen työpaja on nyt ohi. Eilen siis viimeisteltiin projekteja päät sauhuten ja lopuksi käytiin läpi mitä kaikkea on saatu aikaan. Ja ainakin minulla oli hauskaa!

Kuvassa valmistuu etualalla Urpolan luontopolun video ja Metsäsairila Oy:n materiaalia, taaempana tehdään kestävän kehityksen rataa Otavan opistolle, linkitetään Ihastjärven kylän luonto- ja kulttuurikohteiden karttaa kylän blogiin ja lisätään kuvia Ruoka-Suomi-animaatioon. Näistä lisää myöhemmin!


Sitä ennen ja juuri nyt haluan jakaa tämän hienon jäteanimaation, jota jatkossa saa ihailla jäteneuvoja Anne Laitisen vierailuilla. Se kuvaa työpajojen työskentelyä mukavasti: Yläkuvasta näkeekin, että kuvat on napannut Harri Hakala ja suunnittelusta päävastuun kantoi Anne. Kuvausvälineen asemointiin otti kantaa minun, Annen ja Harrin lisäksi Antti Poikola, jonka idea tämä "teippaa kamera tarjottimeen" taisi olla (ei ole Antin titteli turhaan tässä hankkeessa asiantuntijakouluttaja!). Karttapohjasta kreditit OpenStreetMapin tekijöille (teksti löytyi kuvasta, mutta ei juuri erotukaan enää tässä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti